Депутати, Олена Білоус

Вибори. Думки в голос

Знаєте, останні вибори Президента України мене вразили. Не тим, хто переміг, а тим як він це розумно зробив! Пам’ятаєте лозунги: “Жити по-новому!”, “Хто крім нього?”… Вони в’їлися в нашу пам’ять, заполонили мозок…

Так от земля кругла,… все повторюється… вражає те, що ані Майдан, ані попередній вибір нас нічому і зараз – не навчив!

Місцеві вибори. Знову чую: “Хто крім нього?”

Люди прошу вас обирайте серцем та розумом, а не від безвиходді. Безвихідних ситуацій не існує. Є лише обставини з яких ви зараз не знаєте як вийти, але завтра при умові гідних, чесних та відповідальних кроків ви знайдите…

Читайте передвиборчі програми кандидатів, аналізуйте їхні вчинки, піддавайте сумніву всіх, а головне все що вони кажуть. Намагайтеся дізнатися більше інформації про кожного з тих за кого плануєте віддати свій голос.

Ви маєте знати за кого проголосувати на момент вступу напоріг в приміщенні виборчої комісії, а не впопихах на місці шукати знайомі прізвища у списках.

Гарний сусід, однокласник, кум… це не запорука, що він неодмінно стане достойним народним обранцем. Іноді він (вона) після виборів так і залишається гарним кумом (ою), сусідом (кою), але аж ніяк не представником ваших інтересів.

“Я не забуду Вас після виборів!”, – цей вислів для декого з кандидатів так і залишається передвиборчою обіцянкою.

Сьогодні почула одну фразу: “Ви можете голосувати за мене, не голосувати! Діло ваше! Я всеодно пройду!”. Якщо думаєте, що це сказала людина, яка десь балотується у столиці Ви – помиляєтесь! Ця людина живе поруч з нами, ходить на сесійні засідання, сидить в комісіях!

Чесно, якось дико чути таке з уст “освідченої та порядної людини”. Так як піаром, або антипіаром кандидатів не займаюся принципово, то прізвища ви не почуєте.

Але майте на увазі ВИБІР є ЗАВЖДИ!
МИ обираємо прийти чи ні на вибори!
МИ обираємо за кого віддати свій голос…
І тому отримуємо те на що заслуговуємо МИ, а не хтось інший.

Почніть з себе. Прийдіть на вибори. Проголосуйте. Можливо щось зміниться від Вашого голосу, а можливо й ні! Це не суттєво! Головне, що ви віддасте голос за свого кандидата, а не ваш голос хтось віддасть за когось іншого. Уявіть, він може віддати ВАШ ГОЛОС, навіть, за людину якій ви не просто не імпонуєте, а котру – зневажаєте. Зневага, звійсно, погане почуття, але людині воно притаманне!

П.С.: Думки в голос! Нічого суттєвого! Але можливо комусь вони стануть у нагоді. Приємного відпочинку!

Перешоджерело: Молода Українка

Leave a Reply