БЛАГОУСТРІЙ, ВІЙНА, Депутати

Працівники Держгеокадастру в ОБУХІВСЬКОМУ районі отримали ультиматум від учасників АТО (в особі Ігоря Оваденко)

Нещодавно на сторінці Громадсько-військовий альянс Обухівщини було розміщене оголошення в ультимативній формі від учасника АТО Ігор Оваденко:

33_f

МАРТИНЮК- ІГОР БОГОМАЗ- ОЛЕГ ЛЕВЧЕНКО!– ДЕРЖГЕОКАДАСТР УКРАЇНИ!
Якщо з 21.03.2016 року ви і ваші підлеглі працівники не зміните свого ставлення до учасників антитерористичної операції, сімей наших загиблих побратимів! Я вам КЛЯНУСЬ – на наступному тижні МИ ЗАКРИЄМО ВАШУ КОНТОРУ- управління Держгеокадасту в ОБУХІВСЬКОМУ районі!!!!!!

Я ЦЕ ЗРОБЛЮ БО СИЛ ВАС БІЛЬШЕ ТЕРПІТИ НЕМАЄ!!!
ДЛЯ ВАС ВІЙНИ НЕМАЄ!!!

Ми будемо стояти до ПЕРЕМОЖНОГО кінця – поки ви назавжди не зникните з Системи ДЕРЖГЕОКАДАСТРУ УКРАЇНИ!!!

Звертаюсь до “ВИСОТИ” – АНДРІЯ ЯНЧЕНКО, колишнього комбату 25-го Батальйону “КИЇВСЬКА РУСЬ”, заступника голови Київської обласної державної адміністрації! АНДРІЙ! Якщо ти нам не допоможеш брат – РУКИ БІЛЬШЕ ТОБІ НЕ ПОДАМ!

КЛЯНУСЬ! Управління ДЕРЖГЕОКАДАСТРУ В ОБУХІВСЬКОМУ РАЙОНІ БУДЕ ЗАКРИТЕ! Чогоб мені це не стоїло!

ДІСТАЛИ!

п.с.: станом на сьогоднішній день вже більше 300 учасників АТО розпочали процес приватизації земельних ділянок по 10 соток кожному для ведення індивідуального садівництва на полі номер 5 в адміністративних межах Обухівської міської ради.

Кожен день мені доводиться зтикатись із зневажливим ставненням чиновників Держгеокадастру до учасників АТО під час чи то отримання дозволу на приватизацію землі, чи то під час погодження проектів землеустрою, а зараз знову виникла проблема з присвоєння кадастрових номерів управлінням Держгеокадастру в Обухівському районі!!!

Зокрема повне нерозуміння ситуації зі сторони керівника цієї установи, розуміння того що в країнні йде ВІЙНА!

Більшість учасників АТО, які приватизують землю в Обухові зараз знаходяться в зоні АТО і кожен день ризикують своїм життям!

10369167_982388105148889_7170738454022785364_n

Павло Литвиненко

20.03.2016 Обухів знову буде прощатись зі своїм земляком Павлом Литвиненко… Пашка один з тих моїх побратимів, якому я також допомагав отримати ці довбані 10 соток землі на яких він міг би побудувати в майбутньому будинок, привести в нього сімю.

Його проект, із-за зволікання часом та байдужим ставленням до нас зі сторони керівництва ДЕРЖГЕОКАДАСТРУ знаходиться лише на стадії присвоєння кадастрового номеру. Пів року, 6 місяців пішло на те щоб нарешті здати перші проекти до управління Держгеокадастру в Обухівському районі та отримати Витяги про присвоєння кадастрових номерів!

Павло загинув. І як тепер бути?! Тепер доведеться разом з рідними Паші робити все спочатку або через суд доводити право на спадщину! Так було з рідними загиблого нашого земляка Олега Тимка!

Або все спочатку, або суд!

І нікому з керівництва Держгеокадастру до цього немає ніякого діла, ні жалю, ні співчуття, ні бажання допомогти.

Стомився я від цього всього. Вибачаюсь за свої емоційні пости. Немає більше сил боротися з цією МЕРТВОЮ та бездушною СИСТЕМОЮ!

Leave a Reply