ВІЙНА, Спорт

Миротворець-Меридіан (0:0)

Шановні побратими! Сьогодні, 31 травня 2016 року у с. Лютіж (Вишгородський район), відбувся черговий, календарний матч чемпіонату футбольної ліги учасників АТО!

Це був скоріше не футбол, а водне поло, тільки грали ногами. По приїзді в село Лютіж і підійшовши до стадіону ми попали в таку зливу, що я вже подумав, що треба десь шукати човен, хоча ми стояли під козирьком стадіону, довкруги були величезні річкові потоки, а особливо на штучному полі стадіону.

Але, футболісти мужні люди і матчі у них відбуваються за будь якої погоди! Вийшовши на водяне поле, взуття, як губкою намочувалося і одразу ставало вологим! Проте розпочалася гра і про цей дискомфорт було забуто миттю! При передачах м’яча, “круглий” постійно застрявав у калюжах, гравці падали в підкатах при спробі відібрати м’яч і всі були вщент до нитки мокрі. Наша команда “Миротворець-Обухівський район” грала проти команди ФК “Меридіан” (Київ). Суперник претендував на найвищі місця у турнірній таблиці і ця команда була дуже потужна, молода і зіграна! Фактично без слабких місць. Середній вік її близько 25 років.

На відміну звісно від нашої команди, де грають хлопці, яким за 50, за 40 і за 30 років. У нас були різні цілі на матч, ми тільки формуємо і створюємо свою команду, готуючись до осіннього чемпіонату України в лізі “Північ”, а наш суперник в цьому чемпіонаті бореться за золото першості. Дуже важка була гра, та ще на водяному полі, але ми з честю стримували атаки суперника, вміло протидіяли і грали на контратаках!

Хочу зробити зауваження по роботі арбітра цього матчу, він робив усе, щоб вбити нашу команду, придумуючі різні штрафні удари та в суперечливих моментах в єдиноборствах, віддавав перевагу нашому супернику. І коли вже до кінця залишалося 4 хвилини, він вигадав, якесь незрозуміле пенальті в наші ворота, але є Бог на небесах і наш воротар відбив пенальті і не дав забити переможного м’яча в наші ворота! Бойова і суха нічия 0:0 на водному полі стадіону збереглася до кінця гри!

Особисто при такому видовищному і безкомпромісному матчі, я цю нічию ставлю в ранг перемоги нашої команди, ввиду усіх зазначених вище факторів! Молодці хлопці! Вітаю! Так тримати! Слава Україні!

Єгор Данилюк

 

 

Leave a Reply