Алевтина Шмагель, ВІЙНА, Очима жінок

Рrometheus відкриває реєстрацію на безкоштовний онлайн-курс «Базова психологічна допомога в умовах війни»!

Страх, плач, агресія, почуття провини, апатія – навіть в умовній безпеці психіка людини перебуває в постійному напруженні. Щоб впоратися зі стресом власноруч, та допомогти своїм близьким пережити ці непрості часи, дати раду неконтрольованим емоціям та допомогти психіці на шляху до зцілення, важливо знати мінімальний набір прийомів базової психологічної допомоги.

Курс є глибоко практичним, заснованим на найкращих міжнародних доказових підходах і багаторічному досвіді роботи з людьми, які переживають кризові ситуації.

Як допомогти людині у шоковому стані. Як впоратися з панічною атакою. Як справлятися з почуттям провини, гніву, апатії та горювання. Як працювати з фізичною напругою від стресу. Що не можна робити в якості психологічної підтримки та стабілізації. Як відновити продуктивність. Про це і багато іншого можна безкоштовно дізнатися на курсі.

Це перший курс Prometheus повністю створений вже після початку війни. Особлива подяка його авторам – психотерапевту Євгену Пілецькому, психотерапевтці Оксані Єфремовій та психіатру Олександру Авдєєву, яким довелося працювати в надскладних умовах. А також команді Prometheus, яка колосальними зусиллями запустила його в рекордні терміни, та ІСАР Єднання разом з Європейським Союзом, які цей проект профінансували.

Тепер справа за тим, щоб якомога більше людей дізналися про цей курс. Допоможіть поширити інформацію – допоможіть важливій справі.

Leave a Reply