Fantasy in Cards, Таро

Добрі новини. Карта дня 23.05.22р.!

Добрі новини. Шанс дізнатися щось практичного штибу, отримати роботу. Нові ідеї. Вигідна угода. Доведення справ до остаточного. Матеріальні перспективи. Надходження невеликої суми грошей. Економність. Бажання навчатися. Учень у всьому. Ретельність. Терпіння. Наполегливість. Успіх на іспитах. Накопичення енергії. Сильна прив’язка до землі. Людина молода душею. Здібний, вдумливий, серйозний, відповідальний, практичний, дбайливий, добрий. Позбавлений уяви та недостатньо чутливий. Намагається задобрити у стосунках. Доглядає зі значенням. Міцний, довготривалий союз. Материнство. Дитина шкільного віку.

Порада
Прийміть серйозну пропозицію та використовуйте її творчо.

Застереження
Не захоплюйтеся лише матеріальною вигодою.

Карта дня
Сьогодні ви отримаєте шанс, на який можете сміливо розраховувати, навіть якщо нічого подібного не очікували. “Тримайте ніс за вітром” і реагуйте відразу, коли вам запропонують, наприклад, укласти вигідну угоду, надати практичну допомогу або моральну підтримку. Втім, ця пропозиція може стосуватися і вашого особистого життя, обіцяючи приємні події та відчуття. Погоджуйтесь – і дайте собі час сповна насолодитися цим.

Поради від метафоричних карт “Пульс Правди”

ЯКИЙ СТРАХ ЗАВАЖАЄ МЕНІ ЖИТИ ВІЛЬНО?

❤️‍🔥”Коли втрачаєш свідомість, потрапляєш у ніщо. Рятівна рука підхопить тебе, але деякі нитки свідомості обірвуться назавжди.” ❤️‍🩹

Придбати такі карти ви можете за допомогою нашого сайту

Всім Миру та Добра! Бережіть, будь ласка один одного!

Що хоче передати душа тобі сьогодні.

Карта ХХ аркану СТРАШНИЙ СУД.
Той шлях, який ви обрали самі, привів вас сюди. Ключ до звільнення – усвідомити та прийняти це.

Leave a Reply