ВІЙНА, Діана Сухіх, Очима жінок

Чому українці неприязно ставляться до росіян

Сьогодні мешканець Словаччини під час діалогу про наше наболіле, висловив своє нерозуміння того, чому українці неприязно ставляться до росіян. Неочікувана репліка була, особисто для мене так точно… Я спробувала пояснити, що це не так, це не правда і що у нас немає жодної неприязні до руських. Бо ми їх просто НЕНАВИДИМО.

Я не богомольна і в бога не вірю від слова «зовсім». Маю на це зрозумілі причини. Але щоночі молюся, щоб виздихали усі руські виблядки, щоб ними й не пахло ніколи!!! Щоб так москва горіла, аж дим ніздрі лоскотав кожному українцю, де б він не жив!

Я маю дуже добру пам’ять і ніколи не забуду закатованих дітей, про яких плакала не одну ніч і плачу досі. Я пам’ятаю про дітей, на очах у яких повільно і тихо вмирали в холодних підвалах від голоду, холоду і страху їх матері. Я ніколи не забуду зруйновані долі і життя. Я завжди пам’ятатиму братські могили серед донедавна живих і квітучих міст. Пам’ятатиму могили цілих родин на дитячих майданчиках. І тих п’ятьох із зав’язаним за спиною руками і простреленими потилицями… в підвалі дитячого санаторію… теж пам’ятатиму.

Я ненавиджу руських так, як тільки можна собі уявити! Я бажаю їм смерті, але не легкої і швидкої, а такої, якою вмирали і вмирають українці. Я зроблю усе, аби мій син ненавидів їх так само і ніколи не засумнівався у тому, чи правильно робить!

НЕНАВИДЖУ і НЕНАВИСТЬ – ось єдино правильні слова! А неприязнь… Неприязні немає…

Діана Сухіх

Leave a Reply