Очима жінок, Спорт, Тетяна Кучер

👏🤝👏Вітаємо наших земляків та їх тренерів

зі значними спортивними здобутками з веслування на байдарках та каное💪👏👍

Київська обласна ШВСМ

Владислав ЛИСЯНИЙ у фіналі Чемпіонату Європи серед молоді до 23 років з веслування на байдарках та каное!
В столиці Сербії, Белграді, 23 червня стартував Чемпіонат Європи з веслування на байдарках і каное серед юніорів та молоді до 23 років. Українська збірна представлена 43-ма спортсменами, які візьмуть участь в 36 видах програми. У складі збірної 2 спортсмени Київської обласної ШВСМ!
Владислав ЛИСЯНИЙ та Данііл ПЛАТАШ цього року дебютують у змаганнях серед молоді. Владислав на європейському чемпіонаті змагається у складі чоловічої байдарки-четвірці на дистанції 500м, а Даніііл у байдарці-одиночці на дистанції 200м.
Чоловіча байдарка-четвірка у складі Валерій Вічев/Владислав ЛИСЯНИЙ/Валерій Гарап/Віталій Браташ фінішувала на 3 місці у півфінальному заїзді та виборола собі місце у головному фіналі! Фінальна частина змагань у цьому виді програми відбудеться 26 червня о 15:38.
Данііл ПЛАТАШ у кваліфікації чоловічих байдарок-одиночок на дистанції 200м показ 3-й результат у своєму заїзді і кваліфікувався до півфіналу. У загальному заліку у нашого спортсмена 5-час дня. Півфінал відбудеться 25 червня о 16.40 за київським часом.
Вболіваймо за наших хлопців та всю українську збірну!

Тетяна Кучер

Leave a Reply