Очима жінок, Тетяна Кучер

160 день війни в нашій країні …

Величезна кількість звернень від людей з проханнями роз’яснити щодо наявності укриттів, забезпеченні їх готовності до прийняття людей. Але поки з боку місцевої влади з цього приводу суцільна тиша.
😡Ворог ганебно продовжує здійснювати свої злочинні дії, посягаючи на територіальну цілісність нашої держави, життя та здоров’я української нації. Вже велика кількість українських міст зруйновано та продовжує страждати мирне населення. Збройні сили України гідно дають відсіч окупанту та виконують усі бойові завдання. ✅ Але і кожному захиснику нашої громади, який перебуває на передовій важливо знати, що його рідні на своїй землі можуть перебувати у безпеці і їм є де перечікувати повітряні тривоги.
📣За день лунає багато сирен, а питання стосовно облаштування укриттів стоїть на місці.
✍️ Ми підготували звернення щодо ОБЛАШТУВАННЯ НАЛЕЖНИХ УКРИТТІВ У м. Українка та селах Української ОТГ. Це наразі найактуальніше питання. І місцева влада, депутати, міський голова мають виділити кошти громади на таку мету і невідкладно вчинити усі роботи по облаштуванню.
⁉️Чи потрібні у нашій громаді такі надійні укриття, скільки, як думаєте⁉️
⁉️ Чи вважаєте Ви за необхідне вимагати від міської влади фінансування і облаштування в громаді укриттів при наявності сигналів повітряної тривоги⁉️

Тетяна Кучер

Leave a Reply