Ольга Журавська-Товмач, Очима жінок

На фото моя спляча Мілаша

Їй сняться солодкі сни, ми давно не чули сигналів тривоги, вони все рідше будять нас серед ночі. А все завдяки ЗСУ, чий сон не такий солодкий, як у наших дітей тут на відносно мирній території.

Я давно не публікувала звітів.

Та зараз хочу сказати, що і відстань в тисячі кілометрів не завада допомогти, якщо ти Українець і маєш бажання допомогти.

Чергова вдячність для Anatolii Davydenko ( ти ж знаєш, як багато робиш. Це цінно.) І Ira Liuba ( ваша допомога – це як світло вкінці тунелю для діток, пенсіонерів, переселенців і обов’язково наших бійців).

Кожен на своєму фронті … хоча, іноді, мені здається, що я вже точно ВСЕ і осінній депрес мене поборов … такі надіслані повідомлення рухають “вставай і іди. Не маєш права скиглити”.

Зауважу, що роздано більше 40 пар берців від Thomas Ritter через @Валерій Воробець, Олена Артюшенко , частина відправлена в Сумську область.

На моїй карті для збору зараз 10 300 грн. Поки не витрачаю, бо всі запити вдається закривати волонтеркою. Вчора моя шкільна знайома, @Яна Ніцкевич перевела трохи більше 2000 грн, які хтось загубив в її магазині місяць тому. Ось вона … свідомість. Все для ЗСУ❤️

Маю ще трохи будівельних скоб і лопат, багато макаронних виробів, одноразові пелюшки і милиці, віддам у кого є потреба💙💛

Ольга Журавська-Товмач

Leave a Reply