Депутати, Очима жінок, Тетяна Ягодзинська

БЮДЖЕТ 2023

В продовження попередньої публікації щодо роботи постійної депутатської комісії Української міської ради з питань планування, бюджету, фінансів, цін та приватизації, засідання якої відбулось 14.09.2022, повідомляю, що мною підготовлене та направлене до міської ради для опрацювання і врахування депутатське звернення щодо формування Бюджету 2023.

Проаналізувала стан виконання мого звернення у минулому році. Нажаль, мої пропозиції виконані не більше ніж на 10%❓❗Думаю, переважно – через воєнний стан в країні. Але, не обов’язково. Сподіваюся на інший результат у наступному році. Інакше, сенс формувати бюджет, виходячи із потреб / побажань жителів громади, втрачається.

Тут вкотре хочу зазначити, що не громада існує для органу місцевого самоврядування, а якраз навпаки – громада обирає своїх представників та приймає на роботу фахівців для задоволення потреб пересічного громадянина. І бажання / вимога пересічного громадянина є обов’язковими для виконання ❗❗ Звичайно, якщо такі вимоги законні та не суперечать суспільному інтересу.

Сподіваюся, що всі колеги долучаться або вже долучились до процесу формування Бюджету 2023, адже справедливе і господарське відношення до нашого спільного Бюджету – НА ЧАСІ ❗❗

Про перебіг зазначеної роботи обов’язково буду інформувати громаду.

Відкрита для спілкування та співпраці заради успішного майбутнього. ✍️

Leave a Reply