Депутати, Очима жінок, Тетяна Ягодзинська

БЮДЖЕТ 2023. !!! Бюджетна комісія 29.11.22

Шановна громадо, сьогодні відбулось засідання бюджетної комісії. Участь в її роботі взяли депутати Ягодзинська Т.М., Кровкіна О.В., Крячко С.М., Гідіон І.Ю., Шмагель А.П., секретар Проценко К.В. Насправді, питань розібрали не багато, зате – яких ☝️

На жаль, на засідання комісії не прийшов жоден із представників комунального підприємства ЦПМСД (первинна медицина), тому результати його роботи та плани не були розглянуті.

Достатньо детально розібрали структуру виконавчих органів, штатний розпис та порядок / умови / підстави для преміювання персоналу.

Розгляд питання перенесли на четвер 01.12.22. на 17 годину, а сьогодні пропоную вашій увазі розрахунок зарплати працівників виконкому на 2023 рік, витрати на яку передбачені у проекті бюджету (проект нової структури оприлюднений у попередньому пості) (розрахунок зарплати виконаний працівниками виконкому).

Комісія не дійшла однієї думки щодо зазначених питань, але, 3 депутати (Ягодзинська, Кровкіна та Шмагель) запропонували наступне –

✔️ підготувати проект структури із скороченням посад до 30%; ✔️зменшити надбавку за високі досягнення в роботі до 10%, ✔️премію – до 50%;

✔️ в положенні про преміювання передбачити документальне обґрунтування збільшення / зменшення розміру премії.

Поки що цей процес відбувається практично у ручному керуванні.

Обговорили показники звіту за 9 місяців 2022 року та проект бюджету 2023. Проект звіту додаю. Одноголосно дійшли думки, що визначатися із позицією будемо на наступному засіданні, після отримання інформації про стан виконання цільових програм – необхідно розуміти які з них і в якому обсязі / якості були виконані.

Одноголосно, також, прийняли рішення про прийняття у комунальну власність нежитлових приміщень, які розташовані в Трипіллі та в яких проживають досить давно кілька родин. Вказані приміщення 02.11.22 рішенням Обухівської райради передані нашій громаді, тепер ми маємо надати згоду на їхнє приймання, потім перевести їх у житловий фонд і передати у власність зазначеним родинам. Сподіваюся, що колеги на сесії підтримають нашу пропозицію.

Працюємо далі.

Відкрита до спілкування.

Тетяна Ягодзинська

Leave a Reply