Депутати

ВЖЕ скоро в Українці!!!

Побувала сьогодні (14.12.2015 р.) в адмінбудинку Кагарлицької райдержадміністрації на неймовірно цікавому та пізнавальному семінарі: на тему «Нове законодавство України у сфері запобігання і протидії корупції». Сказати – сподобалось – не сказати нічого!

Тематичний семінар пройшов за участю представників Українського державного університету фінансів і міжнародної торгівлі Наталії Щербак та Сергія Яременка, які ознайомили учасників семінару зі змістом та порядком застосування антикорупційних механізмів, правил щодо усунення наслідків корупційних правопорушень, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, правилами етичної поведінки, порядку оприлюднення декларацій та іншими механізмами запобігання корупції.

Участь в семінарі взяли голова Кагарлицької районної державної адміністрації Віктор Коляда, керівник апарату Кагарлицької райдержадміністрації Людмила Козенко, перший заступник Кагарлицького міського голови Олег Пурій, голови, секретарі та бухгалтери сільських рад району, керівники установ та організацій, працівники структурних підрозділів райдержадміністрації”,  – повідомили на сайті Кагарлицької райдержадміністрації.

Учасники семінару на виході отримали не лише потрібну та актуальну інформацію, але й здобули сертифікати державного зразка про участь в  семінарі (за попередньої домовленості про участь).
Дізналася дійсно багато цікавого про конфлікт інтересів, чи вважається відповідно до нового закону неправомірною вигодою отримання посадовцями подарунків…
Тобто якщо є можливість та бажання в наших: депутатів… бажано відвідати даний семінар, адже там можна дізнатися багато чого нового та корисного для себе в сфері запобігання корупції в світлі нового законодавства.
Фото з Кагарлика: тут

Leave a Reply