Депутати

Рішення виконкому УМР від 25 грудня 2015р. !!!

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВИРІШИВ:

1. Оприлюднити проект «Детальний план території розміщення багатосекційного житлового будинку на території змішаної житлової забудови, обмеженого вул. Юності, просп. Дніпровський та прибережно-захисною смугою Канівського водосховища в м. Українка Обухівського району Київської області» розроблений ДП «НДПІ містобудування».

12552508_788758224603540_7364500700447091657_n

2. Заступникам міського голови згідно з розподілом обов’язків у визначеному законодавством порядку оприлюднити:
    2.1 Матеріали проекту «Детальний план території розміщення багатосекційного житлового будинку на території змішаної житлової забудови, обмеженого вул. Юності, просп. Дніпровський та прибережно-захисною смугою Канівського водосховища в м. Українка Обухівського району Київської області», шляхом розміщення їх у вигляді планшетів, макетів з 08.01.2016 року по 08.02.2016 року в будівлі палацу культури «Енергетик» за адресою: м. Українка, пр. Дніпровський, 15 А, а також шляхом розміщення матеріалів проекту на офіційному веб-сайті Української міської ради, в газеті «Дніпровський проспект» та на міському телебаченні.
    2.2 Повідомлення про початок розгляду та врахування пропозицій громадськості по проекту «Детальний план території розміщення багатосекційного житлового будинку на території змішаної житлової забудови, обмеженого вул. Юності, просп. Дніпровський та прибережно-захисною смугою Канівського водосховища в м. Українка Обухівського району Київської області», шляхом розміщення його на офіційному веб-сайті Української міської ради, в газеті “Дніпровський проспект” та на міському телебаченні згідно із чинним законодавством.

3. Розпочати з 08.01.2016 року по 08.02.2016 року процедуру розгляду та врахування пропозицій громадськості по проекту «Детальний план території розміщення багатосекційного житлового будинку на території змішаної житлової забудови, обмеженого вул. Юності, просп. Дніпровський та прибережно-захисною смугою Канівського водосховища в м. Українка Обухівського району Київської області».

4. Зауваження та пропозиції до проекту «Детальний план території розміщення багатосекційного житлового будинку на території змішаної житлової забудови, обмеженого вул. Юності, просп. Дніпровський та прибережно-захисною смугою Канівського водосховища в м. Українка Обухівського району Київської області» подавати до відділу житлово-комунального та будівельного контролю виконавчого комітету Української міської ради з 08.01.2016 року по 08.02.2016 року.

5. Першому заступнику міського голови Луценку В.П., керуючій справами виконкому Кара І.В. забезпечити реєстрацію, розгляд та узагальнення пропозицій громадськості до проекту «Детальний план території розміщення багатосекційного житлового будинку на території змішаної житлової забудови, обмеженого вул. Юності, просп. Дніпровський та прибережно-захисною смугою Канівського водосховища в м. Українка Обухівського району Київської області» згідно із чинним законодавством.

6. Провести 08.02.2016 року о 1700 в будівлі палацу культури «Енергетик» за адресою: м. Українка, пр. Дніпровський, 15 А за участю розробника містобудівної документації ДП «НДПІ містобудування» зустріч з громадою міста для обговорення (презентації) містобудівної документації «Детальний план території розміщення багатосекційного житлового будинку на території змішаної житлової забудови, обмеженого вул. Юності, просп. Дніпровський та прибережно-захисною смугою Канівського водосховища в м. Українка Обухівського району Київської області».

7. Призначити відповідальним за організацію розгляду пропозицій, громадських слухань першого заступника міського голови Луценка В.П.

8. Заступникам міського голови згідно з розподілом обов’язків організувати оприлюднення результатів розгляду пропозицій громадськості згідно із чинним законодавством.

9. Контроль за виконанням цього рішення покласти на міського голову Козирєва П.Г.

З повагою, Шевченко Олексій Миколайович, депутат Української міської ради VII скликання Політична партія “Об’єднання “Самопоміч”

Leave a Reply